livet

VACKRA SAKER, LJUVA MINNEN, KULTURER OCH GODA HISTORIER

TINE K HOME

Nästa sponsor som presenteras kommer från vårt grannland i söder. Tine Kjeldsen grundade Tine K Home 1999 tillsammans med sin man. Att kollektionen består av interiör, textilier, möbler och kläder vet nog de flesta som känner till varumärket. Stilen grundar sig i Tines passion för vackra saker, ljuva minnen, kulturer och goda historier.

SONY DSC SONY DSC

Direkt från Danmark kom två jättestora paket levererade direkt till dörren. Tänk att den omåttligt populära Tine K vill vara med och glädja alla eventdeltagare! Weeiii, vad spännande det vara att öppna paketet. Vi visste ju inte vad de skulle skicka. Förutom att de bidrar till alla goodiebags (vad får ni se då ni kommer) laddar de in den här underbara strandväskan! Och den är stooor! Och den är såå vacker!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.