umgänge

25-årsfest med 80-talstema

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Makens systerdotter bjöd in till 25-årsfest med 80-talstema. Så här såg jag och dottern ut innan vi gick. (*viskar, jag hittade allt jag har på mig och dotterns jacka i gömmorna). Jag hade tänkt ha den ljusa jackan, men den snodde dottern. Köpte den i Florida i mitten på 80-talet och jag var DÖ-cool. Bara så ni vet. Även toppen som jag har på mig köpte jag i Florida. Haha, lite kul att nåt som var så snyggt när det begav sig kan kännas som att man spökar ut sig!

SONY DSC

Födelsedagsbarnet och blivande maken. De brukar se liiite annorlunda ut i vanliga fall, hehe. När vi kom dit fick vi veta att de förlovat sig dagen innan.

SONY DSC SONY DSC

Här firas förlovningen. Nu har vi ett bröllop att se fram emot nästa år. Weeiii!

DSC04006-side

Mera 80-talsinspirerat, haha, underbart! Eller inte! I vilket fall var det en jättetrevlig kväll med poolbad (inte för mig dock) galna upptåg, god mat och 80-talsmusik.

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Linda
  6 juli, 2014 at 03:21

  Ha, ha! Gud, ja! 80-talet det var verkligen som en enda lååååång maskerad. ;0)

  Kram Linda

 • Reply
  Home2tiny
  6 juli, 2014 at 06:01

  Japp på 80-talet var det inte klass o stil som gällde precis. Bäst var nog i alla fall axelvaddarna, jisses jag var ju bredare än Arnold o roligast var när de ”rymde” o man hittade dem nere vid bysten….ha, ha älskade 80-talet. Kramisar Tina

 • Reply
  Glamour-Psykologen
  6 juli, 2014 at 07:29

  Nostalgi!!!! Så härligt, underbara bilder haha! 😀

 • Reply
  Glamour-Psykologen
  6 juli, 2014 at 07:29

  Nostalgi!!!! Så härligt, underbara bilder haha! 😀

 • Reply
  Den där Victroria
  7 juli, 2014 at 07:56

  Underbart! Ljuva 80-tal, årtiondet då stilen var helt hysteriskt roligt.

  Kram

 • Reply
  mittgodastefinaste
  7 juli, 2014 at 08:29

  Kul med stort party!

  Jag förstår att du var ballast i stan i den jackan på 80talet!

  Kram Jenny

 • Reply
  frida svensson
  7 juli, 2014 at 08:48

  under hela min gymnasietid köpte jag i princip bara 80-tals kläder på second hand. Var helt besatt av läderjackor, fransar, axelvaddar, enorma midjebälten osv. så jag tycker ni alla är skitsnygga på de här bilderna!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.