resor - långa & korta

Beta av den 19 punkter långa att-göra-listan

ZZZ_9524 ZZZ_9564 ZZZ_9574

De små äääälskar när de stora kusinerna med flick-/pojkvänner busar i vattnet och leker kurragömma!

När vi fått undan kalasresterna på söndagen var det bara att börja beta av den 19 punkter långa att-göra-listan inför dotterns avresa 6 augusti. Tidskrävande kan jag säga. Få Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och CSN att göra det de ska och säger sig ha gjort (med tillhörande telefonköer, hamna i ny telefonkö för man råkar säga aktivitetsersättning istället för aktivitetsstöd, börja om igen för att linjen bryts), jämföra två sjuk-olycksfallsförsäkringars villkor, boka flygtransfer från LA till Santa Barbara, ändra telefonabonnemang till kontantkort, fixa medicin, betala hyra och kursavgifter o s v o s v. Som krydda har ambassaden problem i hela värden sedan förra veckan så de kan inte garantera att hon kan få visumet utfärdat i tid. Ja, då blir det till att försöka boka om flygbiljett och transfer med en extrakostnad på minst 3000. Stressnivån är rätt hög vill jag lova.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Katarina
  28 juli, 2014 at 09:59

  haha vilka härliga bilder!
  Ja visst är det härligt när små och stora barn busar o har kul..;)
  Huua va skönt att inte mina barn drömmer om USA…det låter sjukt jobbigt det där.
  Kraaaaaaam Katarina

 • Reply
  Channal
  28 juli, 2014 at 10:38

  Åh känner stressen! Hoppas allt klaffar och lycka till, till dottern!

  KRAM Anna

 • Reply
  Milla
  28 juli, 2014 at 11:09

  Åh, den 6e…. jag vet precis hur det känns! Min tjej har ju verkligen råpluggat på distans när hon varit hemma nu, slitit till halv 5 vissa nätter, men nu är hon färdig och håller nu på med att välja kurser till höstterminen och ska anmäla till CSN, men nu är hon inne i rullorna och fixar allt själv gudskelov. Hon har Goudaförsäkringen om jag inte minns fel. Det är ett överväldigande äventyr för alla parter det där, jag tror jag aldrig kommer förlika mig med att just min unge skulle bli kvar där. KRAM!

 • Reply
  Lotta i USA
  29 juli, 2014 at 12:55

  OMG – såklart. Varför ska saker och ting vara enkelt 😉

  Det kommer att ordna sig! Känner det på mig.

  KRAAAM!

 • Reply
  C'est la vie - Avec Moi
  29 juli, 2014 at 11:24

  Härliga sommarbilder! Spännande för dottern med USA.
  Min kusin Hanna åker nästa vecka till Washington för att vara Aupair ett år. Min dröm är vore om vi alla i min familj och hennes åkte och hälsade på henne där till våren. Jag har aldrig varit i USA och NY, Californien och Washington hade varit kul att se 😉

  Ha en fortsatt skön sommar <3

 • Reply
  Vitae Stilo
  29 juli, 2014 at 07:25

  Vilka härliga bilder! Men vad tiden går.., snart åker hon! Måste vara jätte jobbigt ❤️ Ni verkar haft ett super mysigt ”kalas”.

  Kram
  Helen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.