resor - långa & korta

JAG UPPTÄCKTE DET FANTASTISKA ÖLAND

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Detta blir min sista rapport från vår Ölandssemester. Efter promenaden i Trollskogen så åkte vi vidare ut till Långe Erik. Fantastiskt vackert även där.

 

SONY DSC

Törs inte tänka på vad det här kan vara för föroreningar på havsbotten! Mindre vackert!

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vi åkte vidare. Tog ett kort stopp vid Neptuni åkrar och sedan en lunch i Byxelkrok. Det verkar vara ett populärt seglarställe.

 

SONY DSC SONY DSC DSC04435-side

Den härliga dagen toppades av ett underbart café! Bara några få km söder om Byxelkrok, längs västkusten, i ett sommarstugeområde, ligger Café Haget. Jamen vilket ställe! Där hade jag kunnat sitta länge.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Måste säga att det var först då jag kom till norra ön då jag upptäckte det fantastiska Öland. Den första halvan av veckan hade jag mest funderat över vad alla pratat om. (Hade jag haft små barn med mig så hade jag säkert tyckt annorlunda). Så galet mycket folk över allt, mest en massa skräp i de flesta affärerna och ärligt talat inte speciellt fin natur heller. Men nordvästra! I’ll be back!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  dianasdrömmar
  20 juli, 2014 at 05:33

  Det gäller att hitta sina små pärlor 🙂 kram Diana

 • Reply
  AktivaDagar
  20 juli, 2014 at 09:01

  Ser härligt ut! Har bara varit på Öland en gång, på en skolresa. Minns inte mycket. Typ bara att vi var väldigt upprörda för att någon glömt att ta med vår lunch… Dags åka dit och få lite andra intryck?!?!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.