resor - långa & korta

Vad kul vi hade igår

IMG_0794 IMG_0796

Jag. Är. Helt. Mörbultat. Och. Har. Sån. Träningsvärk! Men shit vad kul vi hade igår. Tidigt på morgonen drog vi på familjemys till Boda Borg i Oxelösund. Det finns på sju orter och passar de flesta åldrar och förmågor. Det är hinderbanor med olika svårighetsgrader (klurigheter och fysisk ansträning väljer man själv), där varje bana innehåller några rum som man måste klara för att ta sig vidare.

I mitt lag var mellansonens sambo, hennes syster och svåger och i det andra laget var resten av min familj. Lotten fick avgöra och alla var nöjda. Det var hur kul som helst, trots att mitt lag fick storstryk. Och jag måste säga att jag är lite stolt över att jag hängde med ungdomarna på klättervägg, repklättring, armgång, häva sig upp på platåer o s v.

En dag då det är 30+ och då svinuppfödarna tar solskydd på grisarna väljer vi att vara inomhus och klättra i fem timmar! Jag sa ju att vi förmodligen hade valt årets sämsta dag. Tror ni det var varmt då?!

Vi var inte där för sista gången. Det är verkligen nåt jag rekommenderar. Kanske inte i 30+ dock.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  24 juli, 2014 at 11:21

  Å vad kul! Jag förstår att det gav mersmak.
  Kram Helén

 • Reply
  Linda
  24 juli, 2014 at 08:21

  Det där lät riktigt kul! Jag var på något i Västerås på min möhippa som var, kanske inte så mycket klättrande, utan mer fångarna på fortet och dit skulle jag gärna åka igen. Kommer just nu inte på vad det heter, hjärnan är segare än vanligt i den här värmen.

  Men du ta hand om dina knän.:)

  Kram Linda

 • Reply
  mammaxtre
  24 juli, 2014 at 10:11

  Åh vad roligt! Jag hade hakat på, vågat att bjuda på mig själv. Grymt bra gjort, kul!

 • Reply
  EN SÖNDAG PÅ BODA BORG | Gott för själen
  8 september, 2015 at 05:31

  […] Denna gång valde vi Karlskoga-anläggningen. Här kan ni läsa om förra gången då vi var på Oxelösunds-anläggningen, då det var över 30 grader varmt och bönderna smorde in grisarna med solskydd. I år var det […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.