resor - långa & korta

Mat som nockade

Ett sista inlägg om Tällberg måste jag klämma in.

De som känner mig vet att mat måste nocka mig för att jag över huvud taget ska tänka på vad jag äter. Däremot måste jag äta väldigt frekvent för att fungera. Får jag inte föda i tid så tar hjärnkontoret semester helt enkelt, eller så blir jag mindre rolig att tas med. Dottern har tyvärr samma smitta. Maken har det inte lätt ibland, kan jag säga.

Hur som helst, förrätten på Dalecarlia gick jag i spinn på totalt. Kolla bara!

 

 

Hör här: Frostad Svanekemarinerat innanlår från älg med granskott, lingon- och kantarellkräm samt parmesanchips. Ojojoj. Varmrätten jag tog var Hjortinnanlår med gräddkokta murklor från Rättvik serveras på blåbärsmatta och potatispuré. Desserten; Chockladfondant med björksavscreme och hallon.  Riktigt cool meny och sååå gott. När man sen vrider på huvudet lite och ser det här så kan man inte annat än vara lycklig.

 

Solnedgång över Siljan

Solnedgång över Siljan

Morgonen efter tog vi ett träningspass på SPA-avdelningen innan en fantastisk frukostbuffé. Sådärja, då var vi fyllda med energi igen då.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.