resor - långa & korta

MICHAEL KORS-FYND & KALAS

IMG_0991 2 Michael Kors


IMG_2054

IMG_2059

Det var rätt hopplöst att hitta nåt att shoppa i Kalifornien. Tyckte jag. Det mesta känns så  svulstigt, mycket och burdust i mina ögon. Men lite Michael Kors-fynd gjorde jag allt. Så här såg jag ut idag i nya koftan innan vi åkte till svärmors födelsedagskalas. Flera fynd kommer.

IMG_2062 2

Mmmm vilken god lunch och dessert vi fick. Alltså, gräddig potatisgratäng med vitlök är svårtslaget!

Då kickar vi igång första hela arbetsveckan på nästan en månad.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  12 januari, 2015 at 05:43

  Tummen upp för både kofta och klocka! Så snyggt med lite extra detaljer på koftan som gör att den känns lite roligare än bara en vanlig kofta. Nice!

  Kram Linda

 • Reply
  Milla
  12 januari, 2015 at 08:54

  Jamenvisst är det lite sådär att handla i US! En hel del är inte som man vill ha det, ganska typiskt svensk är nog jag runt kläder tex :=) Man har ju inte alls koll på alla affärer som finns och prisnivå, oftast blir det besök på outlets eller de stora varuhusen. Outleten har ju sin begränsning… jag kan känna att nu har jag varit på Ralph Lauren flera ggr och det är lite sammalika varje gång, och kanske inte de jag vill ha – egentligen!
  Snacka om att dollarn är hög nu!! Helt galet hög! Så när vi drar iväg om en månad kommer inte shopping bli något primärt, och som sagt, när man varit iväg några ggr och vet att det kommer bli fler framöver så känns inte shoppingen så viktig…. Om du har några andra tips spontant som du hittade som ”fynd” får du gärna tipsa! kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.