resor - långa & korta

EN SNABB PÅHÄLSNING I SAN JOSÉ

IMG_3956

IMG_3955

Ni kanske minns att barnens kusin flyttade till USA. Nu när vi ändå var i krokarna, nästan, så passade vi på att hälsa på. Han bor så himla fint! Så här ser det ut på innergården!

 

IMG_3953

En maffig entré!

 

IMG_3958

Han har en stor tvåa med härlig terass down town San José. Vi tittade in en snabbis för att se hur han bor.

 

IMG_3952 2

IMG_3959

Sen gick vi typ två kvarter för att hitta nåt bra ställe att äta lunch på. Jag tokgillade San José på bara två timmar. Typ. Efter en snabb lunch drog vi vidare för att hinna ner till Carmel innan det blev för mörkt.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Marie
  17 maj, 2015 at 08:19

  Hej Lena!
  Jag hittade dig först på Instagram när du hade lagt upp bilder från San Fransico. Blev nyfiken – eftersom vi var där nyligen. Sedan hittade jag din blogg – då blev jag ”kär”. Gud vilken rolig människa du verkar vara! Bläddrar från inlägg till inlägg – så nu är mitt te fis ljummet. Vilket hus ni verkar bo i och vilken dröm med egen pool. Samt fantastiskt fina bilder du får till. Vad använder du för fotoutrustning? Jag kommer nu att följa dina fotsteg och titta in hos dig. Kanske rent av få lite energi av dig. Roligt är väl också att jag tror att vi kommer från samma län, Uppland. Kram på dig!
  Marie

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.