resor - långa & korta

RESEFÖRBEREDELSER PÅGÅR FÖR FULLT

Reseförberedelser pågår för fullt. Det känns som att det aldrig tar slut med förberedelser. Det är ju en lite speciell resa vi ska på och inte mycket går att köpa. Ifall vi skulle glömma nåt menar jag.

Reseförberedelser pågår trots att vi har massor att göra efter inflytt

Huset ser ut som ett kaos. Vi har fortfarande massor kvar att göra efter inflytt. Tavlor ska upp på väggen, skåp ska upp för förvaring, skåp till hallen ska köpas, förvaringssystem i hallen ska köpas och monteras, säng till gästrummet ska köpas. Inte mindre kaos när vi håller på att packa. Hela vardagsrummet är fullt med väskor, mediciner/preparat, handbagagepackning, resväskpackning och dokument osv.

Igår var vi till Uppsala för att ta PCR-test. Nu håller vi tummarna att det inte ger utslag! Svar får vi imorgon eftermiddag.

Och det är galet mycket på jobbet när man ska vara ledig två veckor av en månad. Mycket att tänka på. Men men, det löser sig. Nu kör vi upploppet innan det är dags att ge sig av. Idag jobbar jag hemifrån iallafall. Då sparar jag två timmar resväg. Helt galet när man tänker efter. 10 timmar i veckan sitter jag i bilen! Nä, nu spårade jag ur. Reseförberedelser var vi på. Bäst att göra sig i ordning för att jobba. Det är också en del i förberedelserna.

Ha en bra dag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.