trädgård

Tydligen så funkar min egen icke-behandling

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Snart går denna ros en tredje vinter i vårt garage till mötes. Jag är så glad att jag provade. Har velat ha en sån i flera år eftersom jag tycker de är så läckra. Men eftersom jag vet att jag inte orkar engagera mig så mycket i våra växter, och att jag har hört så mycket om att de är så svåra, så har det känts som att vi skulle kasta pengarna i sjön om vi köpte en. Men för tre somrar sen så slog jag till. Den har alltså övervintrat och kommit igen på våren efter två vintrar och nu tredje sommaren. Tydligen så funkar min egen icke-behandling av växterna. I alla fall de flesta, kanske ska tilläggas.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Life´s Silverlining and I
  20 augusti, 2014 at 09:17

  Den verkar trivas hos dig:) Ungefär som jag behandlar mina orkidee´r. Så mycket fint ni fixar till eventet. Hoppas ni hinner njuta lite själva också! Kram Pernilla

 • Reply
  Glamour-Psykologen
  20 augusti, 2014 at 10:05

  Hurra, då kanske jag också har en chans med min trädgård, hahaha! Jag kör också med icke-behandling nämligen… 😉 Kram på dig!

 • Reply
  Ninelin
  21 augusti, 2014 at 12:28

  Superfin. Gröna fingrar 😉

  Kram N

  Vill också komma på event. . . men troligen måste jag åka till Lidköping den dagen. . .

 • Reply
  mammaxtre
  21 augusti, 2014 at 03:12

  Grattis! Vilken fin!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.