livet

Puderrosa skönheter i vardagsrummet

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Bjuder på torkade puderrosa skönheter och lite bilder från vardagsrummet idag. Har haft den svarta vasen på vinden ett bra tag eftersom jag tröttnat på den. Men nu nu har den fått komma fram igen. Och kuddarna från HM förra säsongen har fått komma fram igen. Bra med återvinning, eller hur!?

Snart ska vi göra oss i ordning för att åka ut på böljan den blå. Jag och syrran med familjer tar våra föräldrar på en dagskryssning med viltbuffé till Eckerö. De fick det i guld-bröllops-present.

Önskar er en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jannike - Bromans Bravader
  4 oktober, 2014 at 10:39

  Vilka skönheter!
  Hortensior är så vackra och bra blommor.
  Kram Jannike

 • Reply
  Linda
  4 oktober, 2014 at 10:56

  Den nyansen av rosa är så fin. Skulle vilja ha den på kuddar till vardagsrumssoffan.

  Kram vännen!
  /Linda

 • Reply
  mittgodastefinaste
  4 oktober, 2014 at 11:18

  Hortensior! I love them!

  Ha en underbar tur med familjen!

  Kram Jenny

 • Reply
  Susanne
  4 oktober, 2014 at 02:20

  Jättefint!!
  Älskar den rosa tonen:)

  Ha en toppen tripp med din familj
  KRAM

 • Reply
  home2tiny
  4 oktober, 2014 at 06:50

  Älskar den rosa färgen och har just den färgen på hortensia vid min entré. Kommenterar för en gång skull via min dator, vilket jag aldrig annars gör, men jag kommer nästan aldrig in på din blogg via min i-pad och om jag gör det ser jag inte dina bilder. Vet inte om det är en inställning hos dig eller mig, men kan vara värt att veta för dig om du behöver ändra någonting:):) Hoppas du haft en ljuvlig dag. Kramisar Tina

 • Reply
  Inredning & guldkanter
  4 oktober, 2014 at 07:01

  Jättefint med hortensior i kruka och vas tycker jag! Kram Pernilla

 • Reply
  Anette
  4 oktober, 2014 at 10:30

  Så fint! Jag gillar din lampa, ditt bord och kattdjuren i soffan. Kram Anette

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.