livet

Adventspyntet är på plats

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Adventspyntet är på plats. Lite lagom så där. Köpte ett gäng vita hyacinter, sprang ut i skogen och hämtade lite mossa och rotade i skåpen och hittade lite gammalt pynt. Och vips så hade jag ett billigt och fint blomsterarrangemang. Blodapelsinskivorna torkade jag för en massa år sedan. Så mysigt att plocka fram dem till advent.

SONY DSC

SONY DSC

Jag har också bakat det sista till morgondagens födelsedags-advents-mingel. De här pepparkaksbollarna med nötkross bakade jag mest till andra. De innehåller mandelmassa och det gillar inte jag. Men jag var ju tvungen att testa en så jag vet vad jag bjuder på. Himmel så goda de var! Så nä, de blev inte bara till andra. Recept kommer.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ulrica
  29 november, 2014 at 10:07

  MUMS.. jag älskar mandelmassa :).. så dom bollarna såg farligt lockande ut!!
  Så fint det blev på ditt adventspyntande!!

  Ha en jättemysig adventssöndag.
  KRAM <3

 • Reply
  Ekenäsliv
  29 november, 2014 at 11:01

  Ha ha, tur man kan ändra sig;-)
  Ha en riktigt fin 1:a advent!
  Kram Anna

 • Reply
  Channal
  30 november, 2014 at 10:43

  Fint du har gjort det till advent! De ser delikata ut…

  Kram Anna

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.