livet

Lite om studentboende i USA

 

Tvätt

Här sitter brudarna i tvättstugan och väntar på att tvätten ska bli klar. Haha, skön bild!

En av dotterns gymnasiekompisar började sina studier förra hösten så hon hade fixat med en studentlägenhet. Det är en trea som delas på fem. Det är kompisen och hennes pojkvän i ett rum och dottern, en tjej från Falkenberg och en killkompis till pojkvännen i ett annat rum. Rörigt? Nåväl killkompisen har flyttat nu i dagarna och en ny kommer in. Det funkar så att varje student har ett eget hyreskontrakt. Antingen fixar man egen/egna roomies’ar eller så får man önska. Hon från Falkenberg var en helt okänd tjej som hakade på dotterns efterlysning på FB.

När dottern kom dit 6 augusti var hon först i lägenheten, vid midnatt. Dagen efter kom roomies’en. De var sen ensamma i 1,5 vecka innan de andra kom. Vilken tur att de super-klickade och blev BFF direkt verkar det som.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jämtlandshanna
  26 november, 2014 at 11:08

  Haha, sådär skulle man kunna ha det när man väntar på tvätten 🙂
  Kram

 • Reply
  Lotta
  27 november, 2014 at 02:13

  Jag väntar gärna på tvätt i Santa Barbara!!! Anytime.

  Avis på er som ska dit snart!! Nu firar vi Thanksgiving här. Maken har kommit hem med en 10-kilos kalkon..:)

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.