resor - långa & korta

PÅ PLATS I CALI!

IMG_0134 08.35.20 IMG_0137 IMG_0136 08.35.20
Vi är på plats. Än så länge har jag inte så roliga bilder att bjuda på, men det kommer. Det kan jag nog lova.

På Arlanda tog vi den sedvanliga mackan och vinet/ölen i en cool bar. När vi satt oss på planet var jag så trött att jag somnade. Vid gate’n, innan vi ens hade taxat ut. Vaknade av ett litet barn som ropade ”håll i er nu, för nu åker vi”. Det är ju bra att hålla i sig så man inte åker ur planet.

IMG_0143 IMG_0145

 

 

IMG_0148IMG_0155

Mellansonen och jag leker lite med kameran.

 

IMG_0164

 

Testade lite olika inställningar för att fånga de härliga molnen.

 

IMG_0189 IMG_0205

 

Och den vackra inflygningen över Los Angeles.

Flygningen och tullen gick hur bra som helst. Så klart. Det brukar ju det liksom. Fast den Amerikanska tullen kan ju vara lite spännande ibland lite beroende på vilket humör de är på. Stoneface och power, liksom. Förresten, ett tips. Under mellanlandningen i London var vi tvungna att gå igenom security’n. Vi hade handlat en flaska i taxfree’n på Arlanda och lagt den i handbagaget. Den hade jag inte en tanke på att ta upp och lägga separat, så det blev viss fördröjning eftersom de måste ta väskan åt sidan och undersöka allt. Inga problem, men lite onödigt.

Lite krångel blev det med hyrbilen. Vi hade bokat och förbetalt en bil som vi tyckte skulle vara lagom, men de försökte sälja på oss en större bil, vilket skulle kosta lika mycket till. Typ. Jag hade i minnet ett ”äventyr” som Nilla var med om, och blev blåsta på en massa pengar, så vi höll emot. Efter en stunds diskussion och irrande efter bilar och nycklar så hittade vi en bil som vi alla var nöjda med, och fick plats i, och till samma prisklass. Sen blir det förstås en utmaning när äldsta sonen kommer, då vi alla ska få plats med allt vårt bagage, men det tar vi då.

1,5 timme senare fick vi krama dottern och hennes kompis. Sen babblade vi i munnen på varandra och hon jublade över hårt bröd, fiskbullar och O’boy och vi jublade över presenter hon köpt till oss.

Det är tisdag morgon, tjejerna har utlovat brunch idag och vi ska ta oss ut på upptäcktsfärd, så det är bäst att vi gör oss i ordning.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ulrica
  17 december, 2014 at 04:22

  Vad härligt att ni kom fram som ni skulle :).
  Njut nu av den sköna semestern!!

  KRAM

 • Reply
  Katarina
  17 december, 2014 at 08:45

  Men ååååå…åååå…nu gråter jag en skvätt över att ni äntligen fick kramas och över att hon blev lycklig över fiskbullar…haahaaa….
  Jag ser verkligen fram emot att få se ljuvliga bilder from ”over there”
  Ha det såååååå härligt nu!
  Kraaaaaam Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.