livet

SAFETY FIRST

IMG_0088

Vi håller på med ett gigantiskt säkerhetsarbete på jobbet. Massor med projektgrupper och inriktningar ska öka fokus på att öka säkerheten. Just i min roll som kontorsråtta drabbas jag ju inte av så mycket allvarliga olyckor eller skador. Men det finns saker att tänka på. Använda hissfunktionen på skrivbordet mer regelbundet, tänka på stressnivån, hålla i räcket då man går i trappan.

IMG_0091

 

Och använda varselväst. Alla anställda, drygt 200 stycken, har fått varselvästar. Jag använder min till och från bilen även om det inte är speciellt långt till dörren. Många saker kan alla göra för att höja säkerheten.

IMG_0090

Privat har jag länge använt varselväst och pannlampa då jag är ute på löpturer eller promenader. Är ni bra på att använda reflexer och/eller varselväst? Men hallå, det kostar bara några futtiga tior på Odal eller Claes Olsson eller liknande! Så, iväg och köp ett gäng nu! En liten extra julklapp till familjen kanske.

Ser ni den böjda tummen förresten, det är en gammal krigsskada. Jag och min snowboard hade ett krig en gång. Bilderna är från i lördags kväll efter en löprunda. Sååå skönt att springa av sig stressen och tänka på att nästa tur blir med betydligt mindre kläder!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Prinsessorna på Bellevue
  15 december, 2014 at 08:16

  Klokt med reflexer och varselväst, skulle i och för sig behöva bättra mig, men är toknoga med barnen… 😉

  Kram
  Petronella

 • Reply
  ullis
  15 december, 2014 at 09:47

  Ja fler borde använda västar i mörkret, får panik ibland på folk som går på vägarna i mörkret de syns verkligen bara i sista minuten. Hoppas resan över kommer att gå smidigt nu så ni inte missar en massa onödig och dyrbar tid med dottern 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  Lotta
  16 december, 2014 at 01:57

  Bra!! Safety kommer alltid först. Jag tänker på det när jag knallar omkring här i mörkret, att jag borde ha bättre reflexer.

  Är ni på väg nu? vill önska er en jättetrevlig resa! Ni kommer ha det helt underbart och jag är så avis. Älskar SB!!

  safe flight

  KRAM!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.