livet

EN ENKEL VARIANT AV NYÅRSMIDDAG

 

IMG_1921

God morgon! Tittar in med en snabbis.

Jobbade några timmar på nyårsdagen för att komma ikapp lite och sen var jag tillbaka på jobbet igår. Funkade fint med jetlag’en. Igår kväll hade vi sen en lite enklare variant av nyårsmiddag eftersom den riktiga nyårsaftonen var lite annorlunda.

Vi hade en hummer i frysen och maken fyndade svensk oxfilé på Ica på nyårsdagen. Till hummern blev det en rosa Lanson. Vi hade en liten flaska hemma, så det fick bli en vild chansning att det skulle funka ihop. Och det gick alldeles utmärkt. Till oxfilén fick det förstås bli lite rött.

Sen blev det soffhäng. Kom väl i säng vid midnatt. Sen vet jag inte vad som hände. Det var nog en kombination av snarkningar, väsnande blåst och bakslag på jetlag’en som gjorde att jag nog inte somnade förrän halv fem i morse. Hjärnan gick verkligen på högvarv.

Nu ska jag sortera vidare bland bilderna från resan och bjuda er på lite senare.

Vad ska ni ha för er idag?

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ulrica
  3 januari, 2015 at 12:15

  Det låter som att nyår blev lugn och skön. Ni har ju varit iväg på världens tripp och upplevt så mycket så att få lite ro hemma är inte tokigt :).

  Ha en toppenlördag!
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.