livet

TILLFÄLLIGT AVBROTT!

IMG_2355

Det blev visst ett tillfälligt avbrott här inne. Det längsta sedan jag började blogga för tre år sen. Ibland kommer livet emellan liksom och då måste det bli ett avbrott.

Efter att ha jobbat 9-10 timmars arbetsdagar (och två timmars resväg) och pluggat på helgerna i fem veckor så börjar jag känna mig lite sliten.

IMG_2353

Jag klagar inte. Jag har själv valt det. Och problemet är ju att jag orkar mer än vad som är bra för mig, tror jag. I alla fall i längden.

Maken tvingade mig att inte ställa klockan på 7 till i morse. Han föreslog istället frukost på sängen vid 8. ”Då missar jag ju en timmes pluggande i dagsljus”, pep jag. Men tanken lät lockade så lät klockan vara. En timme frukost i sängen framför Nyhetsmorgon efter 10 timmars sömn gjorde gott.

Ikväll får vi sällskap av mellansonen och sambo till middagen. Och sen blir det Mello-mys. Eller hur?!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Suss
  7 februari, 2015 at 06:28

  Hjälp vad du sliter, förstår din sits men va rädd om dig! Klok man du har. Kram Suss

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  7 februari, 2015 at 06:30

  Glöm inte andas bara. Jag kommer hamna i samma sits under sommaren och i höst men tur nig så är det ju bara två 7,5 på halvtid som jag behöver läsa in. Kanske ska välja några lättsmälta kurser som tex ”Från Dracula till Twighlight” eller Släkforska- lär dig grunden. 😉

  Ha en trevlig kväll.
  Kram Linda

 • Reply
  Milla
  7 februari, 2015 at 07:19

  Åh inte gör det nåt med paus! Då vet vi ju att det händer nåt i livet därute. Jag är imponerad av din energi MEN som du säger, det kanske är lite fööör bra. Man orkar ligga på topp ett tag men inte för länge och även om det är roligt, och positivt, så kan kroppen inte skilja på det efter ett tag. Jag har själv inte alls samma förmåga att ”köra på topp” som tidigare, det har sina skäl och det som kroppen utsatts för sista åren och jag är tacksam att klarat mig undan bra ändå.
  Hoppas du når en ”deadline” snart och sen kan njuta av andra saker. Kunskap är ju fantastiskt ändå, själv har jag enormt sug efter att lära mer kring vissa saker men inser att det fysiskt inte är så bra för mig.
  Stor kram!

 • Reply
  Den där Victoria
  7 februari, 2015 at 08:31

  Ta hand om dig, att bloggpausa är bara sunt när det snurrar på irl.

  Kram Victoria

 • Reply
  Susanne
  7 februari, 2015 at 08:56

  Va rädd om dig

 • Reply
  Jamtlandshanna
  8 februari, 2015 at 11:00

  Visst är det lätt att köra på i ett högt tempo för tt man klarar det. Men man måste ta pauser ibland för att vila upp sig.
  Kramar

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.