inredning

SEN VEK HON IHOP KARL’N OCH GASADE HEM

IMG_2711 IMG_2709

Brukar ni köpa och sälja begagnade saker på er lokala Facebook-sida? Har inte gjort det förrän härom helgen då jag köpte bord och stolar lite på impuls. Mest för att jag ville åt stolarna. Testade bordet i köket igår, men det blev inte bra. Kändes inte rätt helt enkelt. Så jag kastade ut bordet på FB-sidan. Typ en kvart senare hade jag den här bönan och hennes sambo i hallen. Och svisch så hade hon kastat in bord och iläggsskiva i bilen. Sen vek hon ihop karl’n i passagerarstolen och gasade hem. Hur hon fick in allt i bilen är en gåta. Fick just ett mms där bordet stod på plats. Det ser så snyggt ut.

Maken försökte sälja på henne vår röda golvlampa också. Men hon hade nog svimmat av färgchock om hon hade tagit den också, hon som mest har vitt <3 . Det gjorde inte så mycket för strax efter kom en annan och köpte den.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Susanne
  8 mars, 2015 at 09:13

  Haha, underbara ni <3
  Ja du, gissa om vi hade ont i benen när vi kom hem, haha, tur det inte var längre hem!!

  Tack och kraam
  Susanne

 • Reply
  Ulrica
  8 mars, 2015 at 09:46

  Vilken tur att det går snabbt ibland :-).
  Kram Kram

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  9 mars, 2015 at 06:19

  Wow, vilket fint bord! Det gillade jag jättejättemycket. Ska bli kul att se var Susanne placerar det, hemma hos sig eller hos Amanda. 🙂

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.