hälsa & friluftsliv livet

JAG LOVAR, DET VAR SUPERHÄRLIGT!

IMG_3181 2

Wow vilken eftermiddag det blev. Maken passade på att handla lite picknickmat när han ändå skulle till sina päron och byta däck. Förmiddagen var så mulen och tråkig så jag passade på att fortsätta mitt röjarparty här hemma. Det börjar närma sig soffleverans, så jag vill gärna hinna städa lite extra innan.

När solen tittade fram på eftermiddagen så packades ryggan och vi gav oss av. Bara hundra meter eller nåt. Där slog vi oss ner på ett par mossiga stenar och dukade upp. Aaaahhhhh, vad härligt det var.

 

IMG_3184 2

De där flaskorna kan jag tipsa om förresten. Vi snodde med oss våra urdruckna flaskor från senaste flygningen. Perfekt storlek, 18 cl, och i plast. Kan inte bli bättre att fylla upp lite vin för en picknick.

 

IMG_3190 IMG_3191

Den här lilla vackra skogssjön (eller träsk om man hellre vill det) har vi bara några meter från vårt hus. Så vackert på våren! Sen torkar den ut på sommaren.

IMG_3192

Synd att jag insåg först när jag kom in att jag hade fel kamerainställningar så det vackra vädret inte riktigt framgår. Men jag lovar, det var superhärligt!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  11 april, 2015 at 05:43

  Vad härligt det ser ut! Här blev allt fel idag. Vaknade upp superrisig IGEN med hosta och snuva och hjärtklappning. Och solen kom liksom aldrig fram alls här på hela dagen. Det var väl lika bra då när sinnet blev mörkt… men äsch,värre kan det vara. kram !!

 • Reply
  mittgodastefinaste
  11 april, 2015 at 07:46

  Härligt med värsta picknickstället helt runt knuten!

  Önskar dig en fin lördagskväll! //Kram Jenny

 • Reply
  Maria
  11 april, 2015 at 09:00

  Underbart! Klart man ska ta vara på alla tillfällen till livsnjutning!
  Kram/Maria

 • Reply
  Eva Jansson
  11 april, 2015 at 10:55

  Vilken härlig plats att avnjuta våren på! Visst är väl vår natur underbar i all fall.
  Kram på er!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.