hälsa & friluftsliv

BILDBOMB FRÅN EN HÄRLIG LUNCHPROMENAD

Det går inte på annat sätt än att bjuda på en bildbomb från en härlig lunchpromenad. Galet härlig till och med. Vi hade suttit fokuserade framför varsin skärm under förmiddagen när jag tittade ut och såg den klarblå himlen.

Härlig lunchpromenad
Härlig lunchpromenad är oslagbart

Det var liksom tvunget att ge sig ut och ta en lite längre lunchpaus.

Vi tog den vanliga rundan runt Vattenparken.

Det var sju minus och vindstilla.

Jamen ni ser ju hur härligt!

Stannade till vid ett vackert skuggspel.

Galet härlig lunchpromenad
Galet härlig lunchpromenad

jag hoppas verkligen att ni också fått möjlighet att njuta av detta. Så energigivande!

Jag har dessutom fått en ny (begagnad) jobbdator som funkar lite bättre än den gamla. Dessutom var Andreas så snäll som åkte till garaget och rotade i kartonger, kassar och lådor för att hitta en galet lång nätverkskabel. Nu slipper jag köra trådlåst så igår funkade allt nästan klockrent. Plötsligt blev jag på jättebra humör! Jomen att ha en krånglande jobbdator som man får starta om 10-15 gånger om dagen, och förlora en massa information, är tärande.

Hur härlig lunchpromenad på en skala?!
Hur härlig lunchpromenad på en skala?!

Hur gärna vi än hade velat vara ute längre så var vi tvungna att ta en rätt snabb promenad och återvända hemåt. Har man ett jobb att sköta så har man. Jag var glad över att vi i alla fall hann ta en lite längre break mitt på dagen!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.