resor - långa & korta

HEMMA

IMG_4881

Det blev ett visst kaos innan vi kom iväg hemåt! Vi hade en extra resväska med oss till dottern. Dessutom köpte vi en extra där. Ändå fick vi pussla en hel del med volym och vikt och sen sitta på väskorna för att få igen dem. ”Den här gosiga filten vill jag ha med mig hem, den här tröjan köpte jag nyss så den kan jag inte slänga, jamen lukta på den här parfymen den måste ju få följa med hem” o s v. Hon hade hur mycket som helst!

 

IMG_2011 2

 

Eftersom vi tillbringade större delen av sista dagen på ett shoppingcentrum så blev det ju en hel del mer som skulle få plats. Dessutom blev det väldigt sent. Vi sov typ bara fyra timmar innan det var dags att lämna Santa Barbara. Ändå blev vi lite sena till flygplatsen. Inte för sena, men det blev inte så soft som jag gillar. Men vi hann trots allt med en lunch i loungen som ingick i våra biljetter. Mer om det senare.

Men nu så. Nu är vi hemma och det är det gamla vanliga fredagsmyset som står på schemat. Den här gången med dottern i soffan igen!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Åsa L
  22 maj, 2015 at 06:15

  Välkomna hem igen! Tänk så fort det går. Kramar

 • Reply
  Susanne
  22 maj, 2015 at 06:25

  Välkomna hem!!
  Såå underbart ni ser ut att ha haft det:)

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.