resor - långa & korta

HEMRESAN – FIRST CLASS

IMG_1997

Igår kväll släpptes mina 10 senaste inlägg på Bloglovin fram. De hade väl undersökts innan de släpptes igenom tullen, eller nåt. Liiite frustrerande att märka att de inte dyker upp och inte kunna göra nåt.

Det är ju inte bra det här. Dottern och hennes kompis hade ju bokat sin hemresa från Santa Barbara långt innan vi hade en tanke på att åka dit. Och de hade bokat Första klass-biljetter. (Så mycket första klass det nu kan bli på Norwegian. Premium tror jag de heter). Haha, studenter har råd de! Och då vi skulle boka vår resa ville ju inte vi vara sämre så vi lyxade också till det på hemresan. Har aldrig åkt första klass tidigare så det kändes riktigt bra.

 

IMG_1995

Flygstolarna på ditresan var extremt smala. Jag satt emellan maken och en annan kille. Jag är ju inte direkt bredaxlad, men ändå kände jag deras skjortor mot mina överarmar och det var inte en chans för mig att använda armstöden. Och jag är inte direkt jättebred om rumpan heller, men det kändes ändå som att jag passade in precis. Tänk på det ni som vill flyga långt med Norwegian.

Hur som helst, i lyxbiljetterna ingår, förutom fast lane vid incheckningen, även tillgång till loungen. En riktigt god buffé och alkoholfritt/vin/öl/bubbel/kaffe. Tjejerna gick igång rejält över lyxen. Och som dottern sa ”once you fly First class you never go back”, haha. Eller hur, det är inga bra vanor det här!

 

IMG_4872

Här sitter dottern (och hennes kompis) och njuter av en varsin drink. Alltså de där två. De har så roligt ihop. Skrattar och babblar oavbrutet. Och spexar runt på stan. De har varit ett sant nöje att hänga med dem i nästan en vecka. Jag saknar redan dotterns kompis! Synd att hon bor på västkusten.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Maria
  26 maj, 2015 at 05:34

  Åh vilket mysigt inlägg! =)
  Lyxigt med första klass, det har jag heller aldrig åkt. Men måste vara skönt att sitta bekvämt när man reser långt 🙂
  Kram/Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.