livet

MARIA ÅKERBERG-KASSE I MORSDAGSPRESENT

 

IMG_4984

Hur glad blir man inte när man får en Maria Åkerberg-kasse i mors-dags-present!? Dottern och mellansonen uppvaktade mig igår. Äldsta sonen var förstås också med på presenten, men han har fullt upp, och lite till, i skolan. Dessutom bor han ju i Uppsala så de kunde inte komma.

IMG_4985

IMG_4986

Jag känner väl till det här ekologiska märket, men har aldrig testat förut.

 

IMG_4989

Har en känsla att mitt ansikte kommer att bli överlyckligt över att få götta sig med de här produkterna.

I morse fick jag frukost på sängen. Sen har det varit full rulle. Känner mig så nöjd. Vi har fått massor gjort i trädgården, men mer om det sen. Och plötsligt var det söndagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.