trädgård

NY LOUNGEHÖRNA

IMG_5063 IMG_5064

Så där ja. Då har vi en ny loungehörna då! Eller, hörnan är ju förstås inte ny och inte heller möbler och kuddar. Men själva paviljongen. Den är så mycket rejälare än den andra. Den här har både ytterväggar och innerväggar med myggnät, som man dessutom kan dra igen med blixtlås. Man kan kura in sig riktigt om man vill. Vi fick till sist upp tak och väggar i helgen, men det blåste så förbaskat så det var inte kul att fixa med möbler och annat.

 

IMG_5065

Men nu ikväll föll det mesta på plats. Det var sol, vindstilla och jag hade tid. Torkade av möblerna, ställde de tillrätta och piffade med kuddar och plädar. Nu saknas bara det sista piffet med växter, lyktor och att sätta upp ljusslingorna. Sen kan vi mysa till långt in på hösten.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  10 juni, 2015 at 01:41

  Vad fiiint!
  Kram
  Maria

 • Reply
  katarina
  10 juni, 2015 at 01:55

  Hej hej!
  Ååå så fint!
  det ser så mysigt ut och jag älskar att ni har skogen sådär rakt in på knuten.
  Kram Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.