trädgård

PREMIÄÄÄÄÄÄRDOPP!!!!

IMG_5016

IMG_5012

Premiääääääärdopp! Äntligen! Stängde jobbdatorn lite tidigare idag och passade på att ta årets första dopp. Underbart! Sen bytte vi om och drog iväg till Plantagen och köpte ny paviljong. Vår förra blåste ju sönder. Nu betalade vi lite mera för att få lite bättre kvalitet. För en paviljong måste vi ju ha, som sagt.

 

IMG_5019

Barnens kusin och sambo äter med oss ikväll. Kycklingen ligger på grillen. Vi (några av oss) sätter ihop det nyinköpta. Dottern håller koll på maten. Jag tar en drink och skriver blogginlägg. Nån måste ju sköta det också!

Jag sa ju att det här skulle bli en bra dag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  6 juni, 2015 at 06:28

  Å herrejösses så gott det ser ut!!!!!!!
  Snygg bikini!! Har en likadan;-)
  Kraaam Anna

 • Reply
  Mia på Finaste mattan
  6 juni, 2015 at 02:04

  VILL.MED.HA. POOOOOOOOL! : ) JÄTTEAVIS!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.