hälsa & friluftsliv livet

SUPERBRA MED PROMENADMÖTEN!

IMG_2098 2 IMG_2097 2

Vissa dagar är det extra härligt att ta en promenad. Jag har en underbar miljö på jobbet. Ibland händer det att jag har promenadmöten. Särskilt när jag ska ha utvecklingssamtal med mina tjejer. Det kan jag varmt rekommendera, oavsett om du själv ska hålla samtalet/mötet eller är deltagare. Är man 2-3 stycken blir det en mycket mer öppen och lättsam dialog när man går där sida vid sida. Det är också mycket lättare att låta det vara tyst en stund, för eftertanke, när man promenerar.

IMG_2096 2

När vi tagit en runda på 0,5 – 1 timme så går vi in och avslutar och dokumenterar. Superbra! Det är ju inte heller fel att få lite motion och frisk luft på köpet!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Den där Victoria
    11 juni, 2015 at 06:02

    Jag håller med, fram för mer promenadmöten, det är en toppengrej.

    Kram Victoria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.