livet

JAMEN DOUG SEEGERS OCH JAG DÅ!

Doug Seegers

Doug Seegers och jag

 

En kväll hängde jag med Doug Seegers. Typ. Eller i alla fall en liten stund. Han var dyngsvettig kan jag säga. Och det var jag också.

 

 

Doug Seegers

Doug Seegers

Musikklubben Klara Hall lade tyvärr ner sin verksamhet i våras. De kommer att bygga bostäder av lokalen. Ni som var på vårt bloggevent förra året, eller ni som varit där vid annat tillfälle, vet hur sorgligt det är att en sån fin lokal stängs för allmänheten. Självklart förstår jag att man ibland måste fatta tråkiga affärsmässiga beslut, och det respekterar jag så klart. Men lokalen är fantastisk.

De har som tur var inte börjat med ombyggnationen ännu, så de kunde hastigt och lustigt tacka ja till att ta emot honom.

 

IMG_5420

Och det var ju så bra! Vilken scennärvaro, vilken ödmjukhet och vilken vänlighet! Vi stod nästan längst fram och svettades och njöt. Ni som var på eventet, då vi var drygt 50 pers, förstår också hur varmt det var med 300 pers!

 

IMG_5428 IMG_5423

Och vilka duktiga musiker förstås. Vi såg honom i Uppsala förra året. I år hade han med sig en kvinna på sång och fiol och hon lyfte det hela ännu mera.

 

IMG_2333

Vi ställde oss i signera-skivor-och-fota-på-löpande-band-kön efter konserten. Jag fick min selfie. Sen var det Evas tur. Alltså. Han. Blev. Helt. Tagen. Av. Henne. Jag hörde hur skiv-killen sa nåt om att nu blev visst kön stoppad och de efter oss suckade ljudligt. Och jag fotade som en galning. Jamen ni ser ju. Och jag var ju tvungen att fråga ”jamen shit, vad sa du till’an?! Allt bara stannade ju av!”

När vi sen gick hem gick våra vänner tillbaka in och pratade vidare. Mannen i sällskapet spelar fiol så han ville prata lite med fiddlerskan. De turades om att spela på hennes fiol. Och den kvinnliga musikern blev visst lite kär i vår manlige kompis. Hon sa flera gånger ”don’t go away – now we are going to have some fun” enligt hans egen utsago 🙂 Men jag tror de är rätt nöjda med varandra, de där herr och fru J. Haha!

 

IMG_5422

Den sista konserten blev så bra! Tack Klara Hall! Tack också till Doug Seegers med band! See you soon again, I hope!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eva
  2 juli, 2015 at 11:05

  Jajamensan, jag flyter fortfarande på ulliga, bulliga, mysiga moln efter denna kväll tillsammans med er. Å vilka härliga moments jag hade med Doug både vid signeringen och efteråt. Jag fick aldrig intrycket att det tog stopp i kön, vi liksom bara försvann i vår egen lilla duo en kort stund. En sån fantastiskt jordnära, ödmjuk, känslig och omtänksam man han är. Bosse hade sina härliga moments med The Fiddler Barbara Lamb. Dom har utbytt mailadresser och kommer att hålla kontakten skulle jag tro. Kan aldrig tacka er nog för att ni tog med oss på denna dejt!!! Love U guys!

  • Reply
   Lena
   2 juli, 2015 at 08:49

   Haha, ja jag såg minsann att ni försvann! Det var liksom ingen tvekan om det. Det var såå mysigt att ha er med. Vi ses snart igen hoppas jag! Love you too!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.