livet

BLOGGEVENT 2014 – MED MOD & HARMONI I FOKUS

unnamed

Ja, många av er har säkert redan listat ut vad det är som jag och Linda (Hem & Trevligheter) anordnar den 30:e augusti. Det är ett bloggevent men inte vilket som helst utan Bloggevent 2014- Mod & Harmoni. Ett event som ni sent kommer att glömma, vågar nästan lova att ni aldrig kommer att glömma det. Det kommer att bli en dag som bjuder på tre fantastiska föreläsare, och vi lovar att många av er kommer att hoppa jämfota av lycka. Men vi håller på dem ett litet tag till. Vi har fått överväldigande respons från en massa fina sponsorer redan, så dagen kommer att bjuda på en utlottning med fantastiska priser. Det kommer också att hända flera saker under dagen och kvällen som kommer att sätta lite extra krydda på eventet.

Mer info kommer att dyka upp efterhand på min (och Lindas) blogg. Men redan nu kan ni som vill gå med i den Facebookgrupp som vi har startat, som ni hittar här. Där kan ni snacka om ditten och datten kring eventet och varför inte boka samåkning eller hotellrum ni som inte vill åka/bo ensamma? Välkomna in där.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Milla
    29 april, 2014 at 10:34

    Underbart!! Vad härliga ni är du och Linda! Datumet är bokat! KRAM Milla

  • Reply
    Den där Victoria
    29 april, 2014 at 11:13

    Härligt, då blir det ett bloggevent till att se fram emot.

    Kram Victoria

  • Reply
    Suss
    29 april, 2014 at 11:58

    Så spännande! Har varit på väg till flera event men det har inte blivit av, kanske dags nu… Kram Suss

  • Reply
    Mod ‹ IngelaMolly
    31 augusti, 2014 at 07:26

    […] behövde ett tag på mig för att smälta alla intryck från gårdagens Bloggevent i Enköping. Det var faktiskt det första för mig och även om jag hade med mig min fina väninna Maria så […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.