livet

BUSKAR I SNÖ

Så här fina buskar i snö är det tyvärr inte nu. Inte alls faktiskt! Inte ens det minsta! All den fina snö vi hade på buskar och träd har försvunnit. Ett litet hårt packat snötäcke på marken är allt som är kvar. Och villagatorna är täckta med en isskorpa med vatten på.

 

Det har verkligen varit en vacker vinter nu i nån vecka eller två. Men sedan ett par dagar tillbaka så har det varit plusgrader och regn. Och vips så förvandlas världen till en mycket tristare plats. I alla fall i vår lilla värld i Enköping 🙂

 

Buskar i snö

Buskar i snö

Igår gjorde det inte så mycket att det var grått och tråkigt. Vi höll oss inomhus och slaktade A’s gamla bokhylla. Vi plockade den i molekyler. Vi sorterade plast, metall och trä som andra duktiga återvinnare. Gick med bokhylledelar mellan hus och bil på isgategång och for ner till Återbruket. Vi har också halkat fram och tillbaka till A’s föräldrar (som bor grannar) för att spraymåla kabelrännor. Jamen man kan ju inte ha vita kablar mot en mörk vägg nu när det blir så fint i vardagsrummet. Och jag spraymålade en blomkrukskorg som blivit fläckig. Den ska få en ny plats hemma hos mig.

Och idag är det söndag. Om bara den där sömntutan kan vakna så ska vi åka till Uppsala på en liten utflykt. Njae, inte direkt när han vaknat, men nästan.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.