trädgård

KVÄLLSLJUSET. DET BÄSTA.

IMG_5374 IMG_5377 IMG_5378

Tidigare igår kväll åkte vi till Rusta och köpte en matta till loungen och ett par kuddar. Och lite vattenleksaker förstås. I helgen kommer det troligen att vara en massa vuxna ungar här. Så det gäller att beväpna sig!

Kvällsljuset. Det bästa. Älskar att gå runt med kameran då solen håller på att gå ner. Det blir sånt skönt ljus, blåsten brukar ha stannat av och lugnet infinner sig.

 

IMG_5372 IMG_5373 IMG_5370

Det är så tacksamt att fota naturens skapelser. Eller, den rostiga krukan har ju förstås inte naturen skapat. Den har maken skapat och jag valt plats.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Suss
    3 juli, 2015 at 05:58

    Fina bilder. Visst är det härliga kvällar nu. Kram Suss

  • Reply
    Mian på Finaste mattan
    3 juli, 2015 at 07:12

    Gillar din pool och däcket omkring! : )

  • Reply
    home2tiny
    3 juli, 2015 at 07:31

    Morgon och kvällsljus absolut det bästa att fota i… Ha ha jag är precis tvärtom och höfta till det i alla recept, gissa om det blir knepigt när jag sen ska lägga ut det på bloggen och jag inte ha skrivet ner det…. I alla fall till en kopp kaffe ca 3 dl brukar jag använda ca 2-3 msk kokosfett (med smak och jag använder Kung Markattas för tillfället) och ca 1-2 tsk smör (osaltat). Mycket fett som gör att jag håller mig mätt länge och inte får de där trista blodsockerfallen som var min värsta fiender innan. Ha nu en härlig dag vännen. Kramisar Tina

    • Reply
      Lena
      4 juli, 2015 at 08:04

      Tack Tina!

  • Reply
    Hem & Trevligheter
    3 juli, 2015 at 04:02

    Det är vackert på kvällarna när solen går ned. Just nu lyser den lite för mycket och jag klara inte av att vara ute. Får smyga mig ut och lägga mig i skuggan ett tag. Har haft lönekörning på jobbet och skallen är helt tom. Om den nu kan bli tommare än vad den är i normaltillstånd. 😉

    Kram Linda

    • Reply
      Lena
      4 juli, 2015 at 08:44

      Haha, ja din hjärna är ju verkligen tom annars 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.