hälsa & friluftsliv

LATMASKEN HAR TAGIT ÖVER MIN HJÄRNA

Löpning

Latmasken har tagit över min hjärna de senaste veckorna. I alla fall när det gäller träningen. Men igår kväll bestämde jag mig för att jag skulle upp i hyfsad tid och ge mig ut. La fram kläder och ställde klockan på halv 8. Det gäller bara att bestämma sig och att skapa förutsättningar för att få det att bli av. Svårare än så är det inte. Egentligen. När jag inte bestämmer mig på kvällen utan tänker att jag ska känna efter hur det känns på morgonen, då blir det inte av.

 

IMG_5472

Då jag drog iväg var det 21 grader redan, trots att det var mulet. När jag kom tillbaka sprack solen igenom och jag tog frukosten ute. Nu ska jag nog ta mig ett morgondopp.Sen ska jag sätta mig på vakt med vattenpickorna i väntan på invasionen. Det blir en bra dag det här!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  maria
  5 juli, 2015 at 08:56

  Härligt jobbat! Och belönas med dopp! =)
  Här är den där latmasken väldigt långvarig 😉 Men ska ta tag i mina morgonpromenader nu. Har fått ett bättre schema till hösten, då jag hinner ut ett par ggr i veckan innan jobbet, det är skönt tycker jag.
  Kram/Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.