trädgård

SMUGIT IGÅNG MARKARBETENA

IMG_5523 IMG_5525 IMG_5522

Himmel och pannkaka vad det stormat inatt. Kände mig helt säker på att vår paviljong skulle ha blåst sönder och minst tre tallar skulle ligga som plocke-pinn när jag vaknade. Men allt har klarat sig. Puh!

Maken har smugit igång markarbetena. Började med att gräva ett nytt trädgårdsland i skogskanten. Det är tänkt att dotterns jordgubbsodling ska få flytta dit istället för typ mitt i gräsmattan. Och att vi lättare ska kunna så dill, sallad och morötter m m. Det där vanliga.

 

IMG_5486

Här är en planta djungelgurka som dottern fått av sin faster att odla upp. Sen håller hon ju på att odla broccoli, tomater, vitkål och ett par olika melonsorter också. Och säkert nåt mer som jag glömt.

 

IMG_5210

Här är för ett par veckor sedan. Full koncentration och stolthet över vattenmelonplantorna som hon drivit upp från kärnor. Kul att hon har sånt intresse och är så duktig.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ulrica
  7 juli, 2015 at 07:26

  Jisses, vad ni fixar och donar, jag blir så imponerad :).
  Kul med sånt intresse, själv kan jag ha ihjäl en plastblomma genom att bara titta på den så jag tycker det är så coolt när den yngre generationen brinner så för växter, det är sunt!

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.