trädgård

DET BLEV EN DAG MED AVKOPPLING

 

Det blev inte många knop gjorda igår.

 

IMG_6317 IMG_6216 IMG_6248

Jag valde en dag med total avkoppling. Eller, jag körde över gräsmattan med klipparen direkt på morgonen och maken körde grästrimmer. Eftersom vi har så lite gräs så är det gjort i ett nafs. Sen gjorde jag inte så mycket mera än att bara softa, läsa, sola, bada. Och stoppa i mig lite vätska och näring emellanåt förstås. Annars blir jag lite väl kinkig!

Ha en fin start på veckan bloggisar!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kristin/onlyfemale
  17 augusti, 2015 at 07:23

  Ser verkligen helt underbart ut!

 • Reply
  AngelicasVärld
  17 augusti, 2015 at 09:01

  Men så härligt det ser ut!! Skönt att få ta det lite lugnt!!

 • Reply
  Helen
  18 augusti, 2015 at 10:45

  Vad fint ni bor!! Superfint vilken grill:))

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.