livet

EN JÄMN FÖDELSEDAG NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!

IMG_7283 IMG_7285

Har ni sett en sån här rolig blomma nån gång? Det hade inte jag innan jag köpte den här. Minns inte vad den heter, men den är av Kalanchoe-släkte. Kul med lite nytt i köksfönstret.

IMG_7282

Som jag hintade om för nån vecka sen så fyller jag snart 50. Om typ två månader! Hade det varit mitt vanliga jag så hade jag varit i full gång med planeringen för läääänge sen. Älskar fester och bjudningar. Men nu vet jag inte vad som hänt.

Jag har verkligen ingen aning om hur jag vill ha det. Jag väljer just nu mellan att  ta familjen till en herrgård, ha en fest för släkt och vänner, ta familjen till Las Vegas eller Dubai, hyra en fjällstuga och sitta vid en brasa i raggsockor och dricka irish coffee, ha middag för familjen och fest för vänner senare, åka ut i skogen och sätta mig på en stubbe, bjuda på båtkryssning, eller bara middag för familjen och sen får det vara bra så. Ja ni fattar. På den nivån är jag fortfarande och det är sååå stressande! Kanske är det mitt undermedvetna som vägrar bli gammal 🙂 Kanske är det ett par intensiva år som tar ut sin rätt som gör att jag inte orkat engagera mig. Vet inte.

Grejen är också att vi helgen innan bokat en weekend i Stockholm då vi ska på stor jubileumsfest på fredagen. Sen har jag kurs onsdag-fredag. Själva födelsedagen är sedan på söndagen. Så det finns inte på kartan att ha stor fest på lördagen.

När jag fyllde 40 så hyrde jag lokal och hade fest med liveband för släkt och vänner, och tog sen familjen till Thailand ett par månader senare. Men nu vet jag inte alls. Hjälp mig!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Katarina
  17 september, 2015 at 08:43

  Hahahaaa va rolig du är…..
  Nä jag kan nog inte hjälpa dig där…det måste ju vara som du själv känner för….
  Jag hade nog tagit med familjen på en resa….hmm…eller haft en sjuhelsikes fest…hahahaa…
  Raggsockor o brasa lät mysigt med…;)
  …det kommer nog bli bra hur du än gör…
  Kram Katarina

  • Reply
   Lena
   19 september, 2015 at 08:27

   Haha, ja det slutar väl med att jag kör hela rejset!

 • Reply
  Milla
  17 september, 2015 at 09:32

  Ojojoj unga kvinna, tänk jag har ju lämnat den där födelsedagen för länge sen och fyller ju snart 51 😉 Men åh, jag förstår ditt dilemma! För mig fanns inte alternativet att ha fest, det hade varit kul men jag skulle aldrig orkat…. Nu reste vi ju till Florida. Men om jag haft hela familjen hemma, så skulle jag nog velat åka iväg någonstans med dem, där man äta god middag (men inte för uppstylad) sen slappa lite ihop vid en brasa eller nåt och göra något kul tillsammans. Vilket ju kan vara hur svårt som helst att komma på bara-för-att man ska komma på något… Ingen av oss fyller väl år i den mest inspirerande årstiden…. Jag tror du ska lyssna på inre rösten en stund till och gör det som känns bäst då, som inte blir stressigt eller övermäktigt.
  Och nej. Inget särskilt händer där på andra sidan 50strecket, det är sig rätt likt innan. I promise! kram!!

  • Reply
   Lena
   19 september, 2015 at 08:24

   Haha, känns skönt att det är likadant på andra sidan strecket!

 • Reply
  Ekenäsliv
  17 september, 2015 at 11:06

  Du kan bara gå på din magkänsla där. Det är DU som fyller år och det är för din skull du ska göra något. Man ska aldrig göra något som man tror andra förväntar sig av en tänker jag.
  Släpp det ett tag så tror jag det bara kommer till dig 🙂
  Själv hade jag definitivt åkt iväg 🙂

  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   19 september, 2015 at 08:24

   Ja, det är väl så. Magkänsla. Jag ska bara hitta den nån stans först 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.