hälsa & friluftsliv

HA DEN BÄSTA AV FREDAGAR!

 

IMG_2115-e1441463045972-768x1024

 

Är ni laddade för fredag alla bloggisar?! Det är jag. Dagens löptur avverkade jag vid halv sju i morse. Sen frukost och jobb på det. Nu har jag ätit lunch och ska faktiskt ta helg. Så skönt. Ska ge mig in till stan och göra nåt lyxig jag inte unnat mig på länge. Då snackar vi länge!

Hade tänkt handla igår kväll. Men när jag bara hade 15-20 min hem så hamnade jag i en kö för att en bro fastnat i öppet läge (inte första gången!!). Väntade en stund, men sen vände jag för att köra en annan väg. Den vägen innebär en omväg runt Eskilstuna, Kvicksund och Västerås. En extra tur på en timme, förutom den timmen jag har annars!!! Suuuuurt! Då var jag så trött och hungrig så jag orkade inte handla. Det blir en tur till Ica Maxi idag istället för att handla inför helgen.

Ha den bästa av fredagar!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Maria
  11 september, 2015 at 04:03

  Så härligt att börja dagen med träning.

  Med vänlig hälsning,

  Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.