hälsa & friluftsliv

SKRIDSKORÄNN & FOTBAD

 

Har vi bestämt oss så har vi. Även om det tar emot för att det är mulet och kräksnöar. (Älskar att lära mig nya knasiga ord, haha). Vi hade bestämt oss för en utflykt.

 

IMG_0854 rännet x IMG_0857 rännetx

Vi packade ryggan och gick ner till sjön. Där satte vi oss på en bänk och myste (NOT!). Vi kan säga att vi mera lådsasmyste.

 

IMG_0860 rännet x

När vi inte längre såg nåt ut genom glasögonen så tog vi fram fikat vi hade med oss. Grovt bröd med stekt ägg och kalkonbacon och kaffe.

 

IMG_0863 rännet x

Det var faktiskt fler i farten på skridskoränn-jippot än väntat denna tråkmulna dag. Även om det inte syns så mycket action på bilderna.

 

IMG_0865 rännet x

Solen sprack fram lite emellanåt faktiskt. Då gick det lite lättare att lådsasmysa. Vi satt där en stund och tittade på rännarna och några som byggde snöfort på isen. Vi gick en vända runt tälten och grillade korv och sånt. Och diskuterade hur Friskis tänkte när de valde att köra uppvärmning till en Family four-låt från -67 typ. Sen fick det vara nog med frisk luft så vi gick hem.

 

IMG_0871 fotbad x

I skrivande stund sitter jag med fötterna i baljan. Det kändes som en lämplig aktivitet en söndagseftermiddag i februari efter att man varit ute i kräksnö.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Katarina
    21 februari, 2016 at 09:15

    Hahaaa va rolig du är!
    Låssas mysa…..hehe… den var bra…;)
    Jätte fina bilder i alla fall…de SER mysiga ut!
    Kram Katarina

    • Reply
      Lena
      24 februari, 2016 at 08:04

      Haha, jamen man måste ju försöka i alla fall. Man kan ju lyckas lura sig själv 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.