resor - långa & korta

FYNDAT TILL JUBILEUMSFESTEN

 

Jag måste ju visa er det senast hemklickade som jag är sååå nöjd med.

 

 

IMG_7632

Klänning DAY Birger et Mikkelsen, klocka Michael Kors, stövlar Novita

Klänning DAY Birger et Mikkelsen, klocka Michael Kors, stövlar Novita

IMG_7700 1

Jag hade ju egentligen tänkt mig en svart klänning till jubileumsfesten vi ska på i november. Men när jag fick ögonen på den här var jag ju bara tvungen att klicka hem den. Den var om möjligt ännu snyggare i verkligheten. Enkel, tuff, skön och lite speciell. Allt i ett liksom. Jag gillar att den är lite längre i bak.

 

IMG_7623

Klänning DAY Birger et Mikkelsen, klocka Michael Kors, stövletter Ecco, hatt gammal från Hedenhös tid

Jag testade med både stövletter och stövlar. Det får nog bli stövlar om jag ska ha strumbyxor. Kanske blir stövletter bra om jag har skinntights nån gång. Sen var jag ju tvungen att se om klänningen matchade med hatt och bubbel också. Även om det är hitte-på-bubbel i glaset. Är det söndag eftermiddag så är det.

 

IMG_7731

Söm i bak som ger ett coolt veck.

 

IMG_7719

Det är en DAY Birger et Mikkelsen. Du hittar den här och jag ser att det finns många storlekar kvar för tillfället.

IMG_7720

Sen får ni föreställa er festfrisyr- och make, kanske nåt svart långt halsband, kanske en sjal. Ja ni fattar.

 

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Den där Victoria
  5 oktober, 2015 at 06:46

  Vilket snygg klänning, som gjord för dig, men ha stövletterna till den, det var mycket snyggare och nättare, då syns ju dina snygga ben mer också.

  Kram Victoria

 • Reply
  Åsa L
  5 oktober, 2015 at 08:56

  Supersnyggt!

 • Reply
  AngelicasVärld
  5 oktober, 2015 at 09:05

  Super snygg!!

 • Reply
  Kristin/onlyfemale
  5 oktober, 2015 at 09:41

  Superfin!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.