livet

LYXIGA FREDAG

IMG_7287 IMG_7286

Härliga fredag! En ledig fredag dessutom! Börjar med att lyxa till det med att fixa naglarna. Ett nytt ställe denna gång. Sen åker jag till Uppsala för att träffa en kompis och äta lunch. Det var nog över ett år sedan vi sågs. I eftermiddag ska jag och dottern baka tårta och kakor som hon ska ha på sitt kalas i morgon.

Sen kan jag ju inte låta bli att kommentera, även om jag egentligen struntar i det, att vita nejlikor minsann är begravningsblommor för många. Och det kan man inte ha bara så där på köksbordet hur som helst. Eller är det fortfarande så egentligen? Är inte det ett rätt förlegat sätt att se på en vacker blomma? Jag struntar i vilket för jag gillar dem och har dem gärna på köksbordet. Så det så!

Nu ska jag ta mig an denna lyxiga fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kristin/Onlyfemale.se
  9 oktober, 2015 at 06:38

  Åh vad lyxigt och härlig med en ledig fredag!
  Vill också!

  Nej, jag tycker absolut inte att det är begravningsblommor, jag älskar nejlikor. I salla färger:)

  Kram

 • Reply
  Camilla
  9 oktober, 2015 at 06:56

  Ja varför ska en vacker blomma inte få användas som snittblomma inomhus? Den är ju så vacker. Ha en fin helg! Kram Camilla

 • Reply
  Maria
  9 oktober, 2015 at 11:30

  Underbart med ledig fredag. Jag köpte vita rosor till oss igår, det tycker jag är kanonvackert. Nejlikor är så fint tycker jag men har knappt sett vita. De brukar mest finnas i färg där jag handlar.
  Helgkram
  Maria

 • Reply
  Lena
  10 oktober, 2015 at 04:32

  Vilken härlig dag du haft. Nejlikor är fina blommor. Passar absolut som snittblomma hemma…och så håller dom ju så länge också. ☺

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.