inredning

INTE FY SKAM DET HELLER

 

IMG_9128 IMG_9129

Det är roligt att göra lite extra fint vid entrén tycker jag. Jag brukar sällan hinna eller orka göra så mycket, men nu har jag faktiskt fixat lite. Jag fick en kasse stuvbitar fårskinn från en kursare för länge sen. Det la jag på ett litet bord från ÖoB. Sen ställde jag en ljuslykta i mitten.

 

IMG_9131 IMG_9132

Stolarna har fått några svinbilliga hitte-på-skinn-plädar från Jysk hängda över sig. De är vansinnigt elektriska de där plädarna så de duger inte till så mycket mer än att hänga så där lite snyggt nonchalant över ryggstödet tyvärr. Men det är ju inte fy skam det heller!

Och när jag tänker efter så ser det det lite Ernst’igt ut. Eller hur?! Och ikväll kommer jag sitta bänkad för att få mer Ernst’ig inspo! Kommer ni?

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Camilla
  26 november, 2015 at 02:10

  Så mysigt det ser ut! Är det Ernst på TV ikväll? Tjohooo! Trodde inte att det drog igång förrän nästa vecka. Kram Camilla

  • Reply
   Lena
   27 november, 2015 at 06:44

   Haha, du har rätt. Det är ju inte förrän nästa torsdag. Jag får väl sitta och vänta en vecka då!

 • Reply
  home2tiny
  27 november, 2015 at 10:41

  Åååå så mysigt och fint, vill också ha en sådan välkomnande entré, dags att ta tag i den. Ha en fin fredag vännen. Kramisar Tina

  • Reply
   Lena
   27 december, 2015 at 09:24

   Lite piffigt är ju trevligt. I den mån man nu hinner förstås!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.