hälsa & friluftsliv

REN OCH SKÄR KLANTIGHET

 

Jag var lite otursförföljd idag. Eller egentligen var det inte otur utan ren och skär klantighet! Men om jag låtsas att det var otur så känns det lite bättre.

 

IMG_9127 IMG_9120 IMG_9121

Imorse satte jag in en metallklädd kopp i mikron. Tänkte mig inte för. Det fräste rejält i fingrarna när jag skulle ta ut den, kan jag säga! Då upptäckte jag att jag kunde väldigt många fula ord!

 

IMG_9122

Ledig som jag var åkte jag lite senare på dagen in till stan för att fixa lite. Inte heller då tänkte jag mig för utan körde soppatorsk på hemvägen!! Då kom jag på att jag kunde några flera fula ord!!! Som tur var hann jag svänga av vägen så jag slapp stå tokigt till och som tur var så var det bara tre km att gå hem.

 

IMG_9126

Direkt när jag kom hem så bytte jag om för att ta en pw ner till sjön och sen en runda för att få lite positiv känsla i kroppen. Det gick i alla fall bra. Och var skönt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Milla
  23 november, 2015 at 10:46

  Haha, det är ju sådär att bli gammal vettu, man glömmer och klantar sig heeela tiden 😉 Har ingen berättat det?! *blink blink*
  Önskar stort grattis igen, hann aldrig titta in här igår tyvärr, och det verkar som du haft en härligt fin dag! Jag kan ångra liiite att jag aldrig hade nåt firande själv, det blev ju lite futtigt liksom…. men party efteråt var inte riktigt min grej. I alla fall, att fylla 50 är ju ett lite turbulent år på något vis, det är mäktigt på nåt vis och ganska så tabu på nåt vis. Fast alla hamnar där, om man har tur. Ha så gott nu! kram!

  • Reply
   Lena
   24 november, 2015 at 06:10

   Jahaaaa, då fattar jag. Nä, ingen hade berättat det, haha. Ja, jag hade en kanondag!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.