livet

VECKANS BÄSTA DAG ÄR HÄR

 

Hallå vänner! Veckans bästa dag är här. Jobba-hemifrån-dag och sedan en orörd helg framför.

 

IMG_9335 1 IMG_9334 1

Först tänkte jag att vi haft fyra helger med full rulle, men nu när jag tittar tillbaka i bloggen så är det hur många helger som helst tillbaka som vi haft nåt bokat. Men nu! Nu har vi två helt obokade helger framför oss. Så skönt att landa lite, baka, pyssla och bara mysa.

 

IMG_9337 1 IMG_9338 1

Jag hittade en liten gran på tomten, för ett par veckor sedan, som jag drog rakt upp helt enkelt. Placerade den i en gammal zink-hink och satte i en ledslinga från Rusta. Enkelt men mysigt pynt. I helgen blir det nog lite mera pyntande också. Ska nog fixa lite mera vid entrén.

Men först ska jag jobba lite mera innan det är läge att ta helg.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.