livet

SKÖN UTEKVÄLL EN SEPTEMBERFREDAG

Vilken underbart skön utekväll det blev igår! Vi badade och satt ute i ett par timmar. Helt myggfritt i princip.

skön utekväll

När jag stängt min jobbdator på hemmakontoret och Andreas kommit hem från jobbkontoret så plockade vi ihop det sista inför dagens uppdrag.

Sen korkade vi upp en flaska Cava, som legat i kylen sen i somras. Jamen det har ju typ varit sommar den här veckan så då passade det bra, tänkte jag. Vi hoppade i badet och pratade om hur dagen varit. Kopplade av, lyssnade på musik och njöt.

skön utekväll

Efter kanske en timmes badande föreslog jag att vi skulle sätta oss en stund i loungefåtöljerna, innan middagen. Kändes trist att behöva gå in när det var en sån skön kväll.

skön utekväll

Vi kände oss egentligen lite tveksamma till hur behagligt det skulle vara med tanke på hur galet mycket mygg det varit under veckan. Men Andreas tog fram tre myggjagare och vi chansade. Det funkade alldeles utmärkt!

Där satt vi, i princip helt utan mygg, och tog ett glas bubbel till. Musiken och himlen bidrog till en riktigt skön utekväll! Till sist var vi tvungna att slita oss.

Jag freestyle’ade ihop en kycklinggryta som blev toppengod. Strimlade kycklingfiléer, saltade, pepprade och stekte. Strimlade gul paprika och stekte med efter ett tag. Hade i ett par dl crème fraîche, kanske en dl pesto, en dl parmesan. Mmmm! Andreas gillade det också. Vilken kväll!

skön utekväll

Nu ska vi äta frukost och ta på oss arbetskläder. 8.30 åker vi till mamma och pappa på landet för att hjälpa dem med trädfällning. Två träd har börjat luta efter en storm och står lite tokigt till. Bäst att plocka ner dem under kontrollerade former.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.