livet

BRÖLLOPSDAG

 

Vi hade visst bröllopsdag igår. Jag är urkass på att komma ihåg dagen, men maken är desto bättre på det.

 

IMG_0219 mousserande

Han överraskade med middag, bubbel och full utslagna rosor. Så vackra! Underbar färg. Jag har varit helt uppslukad av jobbet denna vecka så jag hade inte en tanke på vilken dag det var. Tur att jag inte kom hem 8-9 som jag gjort de andra kvällarna… Det hade ju varit riktigt tråkigt för honom!

 

IMG_0211 rosor

Förra året firade vi 20-årig bröllopsdag, så nu har vi passerat 21 år. Jag fattar verkligen inte var tiden tar vägen.

 

IMG_0220 mousserande

Det är ju inte jättekul tid att ha bröllopsdag på. Orsaken är helt enkelt att vi gifte oss på dotterns dop, så det blev som det blev.

Men 21 år alltså. Grattis till oss, måste jag säga!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.