inredning

EN INVESTERING I GRÖNA VÄXTER & BLOGGDEJT

 

Måndag och ny vecka. En vecka kan ju knappast börja bättre än en bloggmiddagsdejt med bästa bloggmaffian. Ikväll ska vi mumsa tapas minsann och det ska bli såååå mysigt!

I helgen hade Blomsterlandet 50% på alla gröna växter. Jag susade dit och tänkte titta en snabbis ifall jag skulle hitta nåt jag ville ha.

 

IMG_0103 monstera

Monstera

Om jag hittade nåt?! Det blev så mycket så maken sa ”åh herregud” när jag bar in kassarna. Men det såg nog mer ut än vad det var eftersom varenda blomma var noga inpackad i papper för att inte frysa i den -14-gradiga kylan.

 

IMG_0104 monstera

Monstera

Jag hittade bland annat den här Monsteran. De hade även några korgar till 50% så det slog jag till på också till denna blomma. Jag satte först ner säckväv i korgen innan jag satte ner blomman. Allt för att få rätt känsla. Här, mellan matbordet och vinkylen, får den stå och bara vara fin.

 

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    KAKTUSAR I INREDNINGEN - Gott för själenGott för själen
    16 februari, 2016 at 06:31

    […] har nog alltid gjort. Har alltid haft minst ett par stycken. Den här stora slog jag till på då Blomsterlandet hade 50%. De är ju inte helt billiga de där rackarna. Lite extra kul är det ju att det är trendigt med […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.