bygga nytt inredning

FÖNSTERLAMPA OCH TAKLAMPA ÄR UPPE

Fönsterlampa och taklampa är äntligen uppe. Det går inte fort här, kan man säga, men det blir rackarns bra. Det är givetvis ett medvetet val och har sina förklaringar, men nu sedan vi kom hem från safariresan så har massor trillat på plats.

Fönsterlampa och taklampa

Den här lampan är en gammal favorit. Den har jag haft riktigt länge. Det verkar vara en storsäljare eftersom den fortfarande finns kvar på marknaden och nu finns den även i matt grå. (Länk längre ner). Många som har samma husmodell som vi väljer att sätta en spot i det här fönstret. Också fint såklart, men vi ville ha den här lampan istället och adventsstjärna lite senare.

Som ni ser så är det precis ovanför diskbänken, så det har varit liiite mörkt där på sistone. Men titta så fint det blev! Hittade även mina gamla gröna fina flaskor i en ouppackad kartong för ett par veckor sedan. De gör sig fint där, tycker jag.

Fönsterlampa och taklampa

Tog en bild nu på morgonen när det ljusnat också, så ser man lite bättre hur den ser ut.

Fönsterlampa och taklampa som matchar
Fönsterlampa och taklampa som matchar

Vi har även en lite större, som tidigare hängde ovanför köksbordet i lägenheten. Nu hänger den ovanför köksön (som inte är nån köksö). Fotade även den nu på morgonen. Lite kul att ha lampor som matchar.

Och förklaringen till att det inte går så fort inomhus då? Vi valde helt enkelt att komma iordning med det viktigaste då vi flyttade in i början av juni. Man kan ju säga att myslampor inte hade hösta prio just då. Man ska också komma ihåg att det är inte bara att köpa en lampa och plugga in i nya hus. Det är ju numera en ny elstandard som gör att alla gamla lampor, och nya man köper, måste man byta anslutning på. Det är förstås ingen jättegrej för den som kan, men ändå en liten tröskel att ta sig över. Vi valde att fokusera på trädäck och trädgård hela sommaren och sen kom vår resa. Men nu så nu händer det grejer även inomhus. Som att sätta upp fönsterlampa och taklampa!

Här hittar du den mindre fönsterlampan och här hittar du den större.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.