livet

EN VACKER MORGON

 

Vilken vacker morgon det blev då solen gick upp. När jag lagom hade ätit upp frukosten tittade jag ut genom fönstret.

 

IMG_0252

IMG_0248

Det såg så läckert ut med de rosa bulliga molnen. Jag drog snabbt på mig överdragsbyxor och jacka och tog kameran i handen.

 

IMG_0250

Det blev tyvärr lite suddiga bilder. Jag fotade med live view för första gången med denna kamera och fokuset levde lite sitt eget liv tydligen. Jag såg det inte förrän jag fick upp bilderna på skärmen. Vid den tiden hade det rosa bulliga försvunnit och istället blivit ett ljusgrått jämnt täcke så det gick inte att ta nya bilder. Ialla fall inte rosa bulliga.

 

IMG_0251

Äldsta sonen, som bor i Uppsala, kom hit igår kväll eftersom han ska låna min bil, och stannade över natten. Innan han drog iväg hann han visa lite trix med kameran och han hann få ordning på några gamla saker på bloggen som inte funkat.

 

IMG_0255

Idag blir det en hemmadag med lite fix. Förmodligen också en prommis. Vad ska ni ha för er idag?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lena
  23 januari, 2016 at 07:50

  Jsg har scrappat några alla hjärtanskort och fikat med två vänner. En lugn och skön dag. ?
  Vilka härlig kort du tagit. ?
  Jag skulle oxå vilja lära mej ta bättre kort. Kanske skulle ta fram min gamla digitalkamera igen.
  Ha en fin kväll!?

  • Reply
   Lena
   29 januari, 2016 at 08:19

   Låter som en skön dag också!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.