livet

SOLIGT, KALLT OCH OTROLIGT VACKERT!

 

Soligt, kallt och otroligt vackert var det igår. Passade på att ta en promenad på lunchen. Trots att det var sisådär -15 så var jag alldeles svettig då jag kom in.

 

IMG_0067

Jag ogillar att frysa så jag brukar klä mig varmt. Resulterar ibland att det blir lite för varmt, men hellre det. Jag gick snabbt, bitvis i snö och med klumpiga stövlar och skidbyxor, så blev det en viss ansträngning som gjorde mig varm.

 

IMG_0065

Det var så otroligt vackert. Jag hann tyvärr inte njuta så länge eftersom jag måste hem och jobba. Härligt att kunna njuta av bilderna efteråt.

 

IMG_0066

Även idag verkar det bli soligt, kallt och otroligt vackert. Vi har en del fix i stan idag. Jag ska lämna in våra skidor på slipning och vallning inför resan. Måste också köpa en ny skidhjälm. Upptäckte att den gamla gått sönder vid ett fäste av nån outgrundlig anledning. Jag, som typ alla andra, åkte ju utan hjälm  alla år förut. Men nu skulle jag inte kunna tänka mig det alls. Bra att så många tänker lika.

Satte fart med köksstädning här på morgonen, men nu ska jag göra mig i ordning för att dra iväg. Önskar er den bästa av lördagar!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  17 januari, 2016 at 09:14

  Jag var också ute igår på en jättelång PW med en vän, hatar dock att gå i termo och vinterskor så jag hade tre underställ under träningskläderna! Och ullbenvärmare dragna över träningsskorna! Såg väl ut som en korv men det funkade!!

  Önskar dig en underbar söndag! Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   29 januari, 2016 at 08:16

   Hihi, och jag tycker det är rätt skönt att ha skidbyxorna på! Varmt, mjukt och luftigt liksom.

 • Reply
  Annika
  17 januari, 2016 at 12:45

  Jag är förkyld och har tyvärr inte varit utanför dörren i helgen. Nu ska jag iallafall försöka ta mig iväg på Lillemans innebandymatch. Vilka vackra bilder ! Det är så vackert ute när det är kallt. Ha en skön söndag. Kram Annika

 • Reply
  home2tiny
  17 januari, 2016 at 04:21

  Tokkallt men såååå vackert ute. Själv har jag varit inne och bara tagit det lugnt. Ha en fortsatt skön söndag. Kramisar Tina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.