livet

VÄRSTA FREDAGSMIDDAGEN PÅ EN ONSDAG

Igår fick jag värsta fredagsmiddagen trots att det var onsdag. Jag var hembjuden till en barndomsvän på middag nämligen.

Tog ett par snabba bilder, men vi pratade mest. Såklart. Vi har alltid en massa att prata om.

värsta fredagsmiddagen

Det bjöds på en supergod kycklingrätt med mozzarella, soltorkade tomater och basilika. Och till dessert en lika god fruktsallad med tillbehör. Mums. Värsta fredagsmiddagen som sagt. Efter middagen tog vi en promenad i omgivningarna. Riktigt skönt. Och riktigt riktigt härlig kväll! Alltid mysigt att ses.

Då har vi veckans sista arbetsdag. Jag är inne i en mellanperiod på jobbet och hinner sätta check på en massa saker som pausats. Känns skönt.

Självklart blir det bad i bubbelkoppen i helgen. Visst, det blir lite extra kostsamt med elförbrukningen, men vi värdesätter de där baden så pass att vi fortsätter. Den största delen är uppvärmning och hushållsel. Decemberförbrukningen 2022 var inte så mycket större än 2021. Så badet drar inte så mycket. Tänker på de stackare som har direktverkande el för uppvärmning och på de som kanske lever på gränsen redan innan. Tufft!

Vi har inget konkret bokat i helgen. Vi har lite lösa planer om att åka till Erikslund i Västerås för en shoppingtur. Och göra klart vårt lilla inneprojekt. I övrigt tar vi det som det kommer.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.