inredning

TÄNK VAD MYCKET SOM SITTER I HUVUDET

 

Jag önskar att jag hade tagit den här bilden idag. Det är definitivt inte så där soligt här i Enköping idag.

 

IMG_9006 ampel

Jaja, ampeln hänger där i alla fall, oavsett om det är soligt eller ej. Jag gjorde en tillfällig knut av den, eftersom den var lite för lång, direkt när jag köpt den (kan ha varit Indiska). Men den tillfälliga knuten blev ju riktigt snygg så den fick stanna kvar.

Så skönt att det är fredag. Tänk vad mycket som sitter i huvudet. Man kan ju vara hur trött som helst måndag-onsdagkvällar. Sen när torsdagkvällen kommer då är jag alltid lite piggare. Då vet jag att det är hemma-jobbar-fredag och snart helg. Det där med tankens kraft har fascinerat mig länge.

Nu ska jag jobba färdigt några timmar och sen ska vi in till gymmet på eftermiddagen. Och imorgon vankas det middag här hemma. Ha en fortsatt skön fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  8 april, 2016 at 10:34

  Såååå otroligt SANT!!
  Å jag tror det hjälpt mig ooootroligt mycket då jag var sjuk. Jag vägrade helt enkelt att dö… And here I am!
  Så jag tror på det jäääättemycket.
  En del saker rår vi inte över, det vet jag. Men mycket kan vi påverka med tankens kraft.
  Ha en fin fredag!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 05:54

   Ja, jisses, din resa… Vilken tur att du hade styrkan att tänka positivt!

 • Reply
  Camilla
  8 april, 2016 at 10:44

  Visst är det så. Jag får aldrig gjort så mycket på kvällarna som just på torsdagarna. Livet känns väl lättare när helgen är i antågande. ? Kram Camilla

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 05:54

   Visst är det så!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.