inredning livet trädgård

VITSIPPOR

 

Vaknade till en dimmig söndag. Världen utanför skapar en mystisk och osäker känsla. Vad ska komma härnäst? Regn eller sol? Jag passade på att ta in en bukett vitsippor från tomten igår. De är inte speciellt mystiska. Vitsippor är verkliga och självklara i allra högsta grad. De skapar istället en mysig och hemtrevlig känsla.

 

IMG_2636 vitsippor x IMG_2635 vitsippor x IMG_2634 vitsippor x

Jag har ätit frukost medan Nyhetsmorgon bjuder på hemskheter och ytligheter i en salig blandning.

Jag får se vad jag hittar på idag. Ska nog fortsätta lite i trädgården. Ogräset har börjat komma upp. Jag har upptäckt att om man är riktigt noggrann med att ta bort ogräset så här års så blir det inte lika mycket resten av säsongen.

Sen ska jag försöka komma ikapp med att svara på alla era fina kommentarer. Jag har bara inte hunnit på flera veckor, så jag har så dåligt samvete. Men idag ska jag i alla fall beta av en bit.

Vad har ni på agendan idag, vänner?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  home2tiny
  17 april, 2016 at 09:55

  Här är det också hav av vitsippor, men vädret ute lockar inte alls, som höst, hua…. Får bli en innedag med bak och fix i stället. Har sett din utmaning, som jag också fått från Helena, kommer en lista så småningom, hoppas jag….. det är som du skriver om kommentarerna, inte lätt att hinna med allt. Kramisar Tina

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:07

   Den här våren har verkligen varit som höst. Men nu hoppar jag att det vänt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.